keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Torrox

23.1.2014 La Casita kämppärillä oli pyykkipäivä. Meininki oli olla tuossa muutama päivä ja kierrellä lähiteitä. Päivän tuumintatuokion jälkeen päätin ajella Torroxin kämppärille ja ottaa bungalow kuukaudeksi, jos niitä on saatavilla. Mopon takajarru on saatava kuntoon, ennenkuin sillä viitsii huviajelua harrastaa. La Casitan ravintola ja kauppa olivat kiinni helmikuun loppuun ja rannassa sapuska oli kallista laatuun nähden. Netti ei pelannut kämppärillä, vaikka mennessä siinä oli vielä kohtuunopeuskin, enää ei wifiä löytynyt.


24-29.1.2014 Teltta kasaan ja ajelua rantaa pitkin Torroxiin. Aavistuksen eri fiilis ajella, kun maisemat on tuttuja. Kurvailin suoraan El Pino kämppärille ja juuri ja juuri oli yksi bungalow kuukaudeksi vapaana. Otin sen sen kummemmin ihmettelemättä. Sapuskaa jääkaappiin ja iltasella kävin Nerjassa hakemassa bookstoresta llukemista. Samalla kävin tilaamassa mittarin pyörittäjän ja jarruosat samaan kauppaan, missä vaihdatin öljyt. Jostain syystä kaveri ehdotti, että käyn parin päivän päästä varmistamassa, että tilaus on ok. Meinasi että voi tarvita runkonumeron, mutta ei ottanut sitä samantien ? Käväisin parin päivän päästä kyselemässä tilannetta ja nyt kaveri otti runkonumeron ylös. Tiedä sitten halusiko varmistaa, että todella odottelen osia vai olisko maahantuoja vain halunnut pompottaa ja vaatinut runkonumeroa, koska pyörä ei ole espanjalainen enkä ole satavarma oliko kauppa Hondan jälleenmyyjä. Enivei nyt osat pitäisi olla tulossa.

Pyörän kone on käynyt nyt kahdella ihan normaalisti sen putsailun jälkeen. Kunhan saa jarrut kuntoon, niin pitänee käydä vähän kiertelemässä pidempiä lenkkejä ja tunnustella miten se pelailee.Lähivuorilla oli tullessa valkoiset huiput, jotka nyt on jo melkolailla kokonaan sulaneet. Oliskohan samat vesisateet, joita Marokon puolella tuli, tulleen täällä lumena ylempänä.

Nyt ei varmaan uusia seikkailuja ole tulossa hetkeen, taikka mistäpä sitä tietää.

El pinon kämppäri on melko täynnä tällä hetkellä eikä tyhjiä paikkoja näytä juuri olevan. Netti pelaa yhtä hitaasti tai hitaammin kuin aiemmin. Ei taida videoita saada upattua tästäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti