perjantai 24. tammikuuta 2014

Takat - sairasloma

14,15,16.1.2014 Takat campingillä meni aika sairastellessa Marrakechistä saatua flunssaa. 38 asteen kuumetta piti pari päivää, mutta sitten alkoi hellittää ja päätin jatkaa El Jadidaan. Kuumeilun aikana selkä oli vähän kipeämpi, eli tulehduskohdat varmaan ärtyivät kuumeesta lisää.

Samalla alkoi vastustaa vähän enemmänkin, pidemmän aikaa kameli on käynyt aina välillä yhdellä pytyllä ja olin kuvitellut sen johtuvan kohon neuloista, koska Islannissa kun ne joskus vaihdoin, niin hetken oli oireilu juuri samaa. Eli käynnistyksen jälkeen käy aluksi yhdellä, mutta kun lähtee ajamaan tulee toinen jossain vaiheessa mukaan. Homma korostui jos oli korkeutta tai ajoi pattista trackiä. Takatissa ollessa tuli mieleen, että vaihdan sytkäboksin ihan kokeilun vuoksi. Varasytkä ja regu on varaosina kiertänyt reissuja pidempään. Noh kun laitoin toisen sytkän niin eipä enää nykinyt eikä röpötellyt yhdellä pytyllä. Eli siis sytkä menee jo reilun 300tkm ajon jälkeen :). Toinen juuri ilmestynyt vika on ettei nopeus/matkamittari enää toimi, eli siellä on etuvanteen keskiöstä mennyt se muovinen osa pyörittäjästä. Nuo on tavanneet kestää sen 100tkm ja tämä kyseinen osa on varaosapyörästä, jonka laitoin reissuun, koska ajattelin että siinä olisi vielä ainakin 50tkm toimintaa jäljellä, mutta eipäs ollutkaan. Olisko ollut hiukkasen enemmän kilometrejä sakemannin pyörässä, tai sitten sitä on pesty ahkerasti painepesurilla.

Kämppäri on jollain luonnonpuistoalueella ja Atlantin ranta on noin 5km päässä ja yksi ilta kävin katselemassa auringonlaskua. Mitään spektaakkelia ei ollut näköpiirissä, mutta luurilla napsin muutaman kuvan.Toisena päivänä tyhjentelin omat nuudelivarastot ja yksi päivä meni appelsiineilla, kun joku paikallinen tuli myymään appelsiini pusseja ja kun ostin yhden, niin kaveri sanoi että siinä on noin 5kg ja kun noita ei viitsi lähtä prätkällä rahtaamaan, niin tuumin että nyt sitten syödää nappelsiineja. Mehukkaita ja siemenettömiä olivat että helppohan noita oli popsia.
Seuraavaksi El Jadidaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti