maanantai 6. tammikuuta 2014

Ouarzazate

6.1.2014 Siirtyminen Zagorasta Ouarzazateen samaa tietä pitkin mitä Zagoraan menin. Nyt tuli muutamaan paikkaan vähän eri näkökulmaa ja kuvia oli räpsittävä.


Zagorasta vielä lähtiäiskuva
Välillä on yksi isompi kaupunki Agdz.
Agdz

Agdz

Agdz
Ja yksi korkeampi sola, Tizi-n-Tinififft. Näin mun mielestä kartassa lukee :)
Tizi-n-Tinififft


Tizi-n-Tinififft

Ja panoraamat.
Tizi-n-Tinififft

Tizi-n-Tinififft


Ja muutama zoomattu kuva kiven muodoista.
Tizi-n-Tinififft

Tizi-n-Tinififft

Tizi-n-Tinififft

Ouarzazaten läheltä olin katsonut netistä hotellin josta pitäisi irota huone 200Drh aamiaisella ja illallisella. Kurvailin hotellille ja hetken tinkaamisen ja ihmettelyn jälkeen moinen huone löytyikin. Ensin tosin tarjottiin vähän kalliimmalla rauhallisempaa samanlaista huonetta. Oli kuulemma vielä high-season, vaikkei siinä juuri muita asiakkaita näkynyt. Tilanne muuttui, kun käännyin ovelle ja olin lähdössä pois. Telttailuakin vois jo vaihteeksi kokeilla, vaikka tuo selkä ei vielä ole palautunut ihan priimaksi. Mahtaneeko tuo koskaan priima ollutkaan, mutta nyt jo pääsee kamojen kanssa pyörän päälle ilman suurempia irvistyksiä.

Iltapalaksi salad marocaine, tajine jauhelihalla ja kananmunalla, jälkkäriksi hedelmiä. Juoma ja kahvi maksoivat erikseen 10Drh kumpainenkin. wifi ei tähän huoneeseen ihan satasella pelaa, mutta sai tuolla skypetellä kuiteskin videon kanssa.

Etukäteen nettijutuista sain käsityksen ettei skype täällä pelaisi, vaan VOIP olisi blokattu toimimattomaksi. Tässä nyt muutamassa hotellissa on päässyt wifin päästä kiinni ja skypessä on äänen ja kuvan laatu parasta mitä tähän asti on ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti