perjantai 3. tammikuuta 2014

Zagora

2.1.2014 Siirtyminen Tinighiristä Ouarzazaten kautta Zagoraan. Ensin Länteen Ouarzazateen Dadesin laaksoa pitkin ja siitä Draa-joen laaksoa pitkin Zagoraan. Ei mitään spektaakkelia ollut matkalla havaittavissa. Muutama kuva kuitenkin tuli tästä Ouarzazate-Zagora väliltä.

Tie kävi välillä vähän ylempänä

solan tapaista edessä


ylhäällä oikealla siintää Draa-joen laakson vihreä nauha

Sama vähän zoomattuna

Ja sama lähempää

Ylängön karumpaa settiä

Joku kylä aina siellä täällä

Draa-joen laakso siintelee siellä

Laskettelua Draa-joen laaksoon
 Zagorassa painuin suoraan Meskin sakemannin suosittelemaan "les roses des Sables" hotelliin. Tinkailin 230Drh per yö aamiaisella ja illallisella.
 Aluksi kävin jaloittelemassa kylillä ja taas siinä joku berberi alkoi jutella ja houkutteli kojuun katselemaan rihkamaa ja juomaan teetä. Taas kävin teet juomassa ja jätin rojut ostamatta.

Illallliseksi oli "salad marocain", Tajine(viande hachee / jauhelihaa taikka lihapulliahan siinä oli ) ja jälkkäriksi kaneloituja appelsiinin siivuja. Tuo Tajine oli aivan sairaan hyvää ja kannattaa kotisohvillakin kokeilla siivuttaa mandariini tai appelsiini "poikittain" ja heittää joka siivun päälle vähän kanelia :).

Saapa nähdä pitääkö tässä hotellissa roikkua niin kauan että saa syötyä listan läpi... pääruokia taisi olla noin 2 viikon ajalle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti