perjantai 9. toukokuuta 2014

Roscoff

9.5.2014 Laivalippu Irlannin Corkiin on taskussa. Kameli sai Barcelonnettessa uudet kumit alle ja samalla mekaanikko vaihtoi jarrupalat eteen. Etukumi ja jarrupalat oli finaalissa 28tkm jälkeen.
Takanakilla olisi vielä ajanut, mutta vaihdatin molemmat kumit, niin nyt on kuin uudella pyörällä ajelisi. Homma teki 283€, renkaiden vaihto/painotus alta alle ja jarrupalojen vaihto. Ihan jees.

Gapissä liikenneympyrässä ajeli prätkäpoliisi vierelle virne naamalla ja kyseli että Finlandiasta olet tulossa? Varovasti vastasin että joo, ja sitten kaveri kysyi että minne olet menossa ja sain hetken säätämisen jälkeen sanottua että Valenceen. Kinttaalla kaveri näytti mistä pitää ympyrästä poistua ja veti kaaren, että mihin suuntaan ympyrän jälkeen. Viittojen perusteella  en olisi sinne ajanut, mutta sieltä löytyi näppärä oikotie ilman liikennevaloja ja Gapistä pääsi pois näppärästi.
Matkalla hymyilytti pitkän aikaa, sillä kaveri toi mieleen Joe Bar stripin, missä puiston penkillä mummot hurraa, kun poliisi yrittää saada Joe Bar porukkaa kiinni. Hetken päästä mummelit on ihmeissään, kun poliisi on päässyt Joe Bar jätkistä edelle ja nyt ne yritti saada poliisia kiinni :)

Kelit ei Irlannissa näytä kovin hyviltä, mutta milloinpa siellä lämmintä olisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti