tiistai 6. toukokuuta 2014

Cuneo

5.5.2014 Aamusella tuli otettua muutama kuva Italian kavereista, molemmat olivat Paolo nimisiä, niin sekaannusta ei pääse tulemaan.
Paolo

Paolo

Paolo ja Paolo


Päivä oli ajopäivä ja kurvailin Ranskan puolelle tuosta Maddalenan yli ja kääntelin Varsin solalle.

Vars

Guillestre Varsilta laskeuduttaessa
Izoard oli kiinni, mutta kävin rinteellä niin pitkällä, että tuli kieltomerkki vastaan.
Izoard

Izoard
Tarkoitus oli tula Col d'Agnelin kautta takaisin, mutta sekin oli kiinni. Piti ajella Brianconiin ja tulla Sestrieren kautta Italian puolelle.
Sestriere
Sestriere

6.5.2014 Toisena päivänä ohjelmassa oli ainakin Cayolle ja jos Allos tai Bonette  on auki, niin se. Jos molemmat on kiinni niin sitten pitäisi kiertää Tendan kautta takaisin Cuneoon. Taas Maddalenan kautta Ranskaan ja Barcelonnetteen.

Siinä hokasin pienen prätkäliikkeen kylän reunassa ja ajelin sen pihaan. Isäntä oli siellä säätämässä mopoja ja menin kyselemään renkaanvaihtoa. Hetken ihmettelyn jälkeen kaveri kaivoi uudet Anakee 3:t varastosta ja sanoin että huomenna tulen samoihin aikoihin vaihtamaan kumit. Kaveri kalenterista lunttasin, että liike olisi kai ollut oikeasti kiinni seuraavan päivän, muuta kaveri merkkasi vaihdon siihen. Vähän kalliiksi tulee kun vertaa mynetmoton hintoihin, mutta toisaalta halvemmaksi kuin vaihto suomessa.

Siitä ajelin Barcelonnetteen syömään ja sen jälkeen Cayollen solaa kohti. Italialaiset vinkkasivat, että sieltä löytyy lunta ihan reilusti ja olihan sitä solan päällä melko penkat. Allos oli myös auki ja paluutie oli siis selvä.
säätäjä Cayollella


Cayolle

Cayolle
Cayolle 360 astetta
Champs sola oli kiinni ja Allokselle piti kiertää alhaalta asti. Gopro oli päällä Cayollen yläosan ja alhaalla Daluis rotkojen kohdalla. Videoita ei taaskaan saa tästä ladattua.

Alhaalta alkoi sitten taas nousu Allokselle.
Allos

Allos
Ja ylhäällä oli taas jonkun verran lunta, mutta ei ihan samalla tavalla kuin Cayollella.
Allos

Allos

Allos
Allos
Siitä alas Barcelonnetteen ja taas Maddalenan yli Cuneota kohti.

Renkaissa alkaa olla 28tkm, elikkä vaihdon aika on huomenna :)




1 kommentti:

  1. Onpahan sitä näemmä lunta joskus muuallakin kuin Suomessa!

    VastaaPoista