sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Aichill saari

14.5.2014 Oli sateinen päivä ja oleskelin vain kämppärillä ja päivitin blogin. Netissä surffatessa osui mprata.fi sivulla silmään että Nortwest200 harjoitukset oli menossa. Xoomailin kartalta ja sehän ei ollut kovin kaukana nykykoordinaateista ja päätin käydä lauantain 17.5. kisoja katsomassa. Eli siirtymää taas pari päivää tiedossa.

15.5.2014 Parin päivän siirtymän eka päivänä osui kohdalle Aichill saari. Aika perussettiä, ei mitään spektaakkelia ollut havaittavissa, mutta tuli muutama kuva räpsittyä. Alkumatkasta oli jotain vuonon tapaista.
Seuraavan olikin jo Aichill ja sieltä muutamia räpsyjä.

vuorovesi rullaa vauhdilla kapeaa salmea pitkin

Kämppäri löytyi Strandhill kylältä. Meren rannalla näppärän kukkulan juurella, 15€/yö.

16.5.2014 Oli aurinkoinen ja lämmin päivä ja ajelin Pohjois-Irlannin Portrushiin, josta Northwestin rata kiertää ohi. Sieltä löytyi kisakämppäri ja laitoin sinne leirin pystyyn. Teltan pystytyksen jälkeen ajelin vielä radan läpi, joka oli suhkot helppoa, koska suojapatjoja oli aina mutkien kohdilla ja tolpat oli peitelty myös patjoilla. Gopro oli melkein koko ajan pyörimässä, mutta välillä joutui valoissa ja ympyröissä odottelemaan, niin ihan puhdasta kierrosta ei ole videolla.

Kämppärin vieressä oli Lidl ja Spar, joista sai evästä että jaksaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti