lauantai 24. toukokuuta 2014

Isle of Man - odottelua

22.5.2014 Päivä oli yllättäen sateinen, mutta käväisin Peelissä syömässä ja kylän viereiseltä kukkulalta nappasin kuvia Peelin linnasta.
Peelin jälkeen kiersin saaren eteläosia, mutta sade yltyi sen verran että palasin leiriin.

23.5.2014 Oli vuorossa Laxey, jossa on kaivoksen käytössä ollut vesiratas. Ratas lienee maailman suurin, sillä läpimittaa on 22m.
Laxey Wheel wikiSaarella liikkuu höyryjuna ja sähköjuna. Laxeyssä näytti olevan sähköjunan asema.


Ajelin tästä Ramseyhyn, jonka kautta TT-rata kulkee. Siellä vilkuilin campingtarvikkeita, mutta liike jossa niitä olisi ollut oli kiinni. Siispä ajelin rataa pitkin takaisin leiriin.

24.5.2014 IOM TT ensimmäinen harjoituspäivä. Kävin aamupäivällä saaren eteläosissa kukkuloilla nappaamassa muutaman valokuvan.

Kukkuloilta laskeuduin rantaan Port Eriniin lounaalle.Lounaan jälkeen kurvailin Douglasiin katselemaan olisiko lipunmyynti kioski auki. Eihän se vielä ollut ja sitten tuli kiertelyä varikkoalueella, johon oli jo kertynyt monenlaista ratapeliä.


varikko

Mcguinness replica arvottavana

uusia katurenkaita

uusia sileitä, nämä vois olla omassa tallissa, niinkuin nuo pyörätkin

käytettyjä kumejaMichael Dunlopin 600cc kyydissä simuloitu kierros

kotarin auto


taustalla hautausmaa
katsomosta taakse päin

tulostaulun takana on hautausmaa


Lopulta lippumyynti aukesi ja kävin hakemassa 30.5. harjoituksiin paikan katsomoon. 24-25-26.5 katsomot ovat ilmaisia, mutta siitä eteenpäin paikka pitää ostaa. Kisapäiville ei lippuja tainnut enää olla ja VIP-liput oli  312£. Eli kisat katsellaan jostain radan varrelta.

Seuraavaksi alkoi ripotella vettä ja ajelin takaisin leiriin. Suihkun ja iltapalan jälkeen meinasin katsella ensimmäiset harjoitukset kämppärin portilta, mutta ne peruttiin sateen takia. Eli oli aikaa päivitellä blogia :)

manx-radiosta voinee kuunnella livenä harjoituksia ja kisoja.
manxradio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti