torstai 22. toukokuuta 2014

Isle of Man

21.5.2014 Edellisen yön olin Belfastissa B&B:ssä, joka ei ollut kovin kehuttava. Prätkä oli kadun varrella ja illalla mielessä kävi, että näenköhän kamelin nyt viimeistä kertaa? Oli se aamulla vielä samassa paikassa, mutta oli joku käynyt testaamassa ohjauslukkoa. Sarvet oli väännetty melko kieroon.

Yöpuu oli ihan sataman nurkilla ja aamulla ajelin kyselemään mahtuisko yksi pieni motoristi vielä kyytiin? Konttorilla oli pari leidiä, jotka järjestivät minut kyytiin, vaikka statukset näyttivät täyttä. Belfast-Douglas katamaraanilla noin 3 tuntia ja 82£.

Belfastin satamaa

Belfastin satamaa

Belfastin satamaa

Belfastin satamaa

Catin peräaalto
Douglasissa ajelin TT-rataa edestakaisin ja haeskelin kämppäriä, jolla NW200 ranskalaisporukka oli ollut. Löytyihän se lopulta TT-varikon takaa, mutta ei ollut vielä auki. Nurmikkoa oli joku kaveri leikkaamassa ja siltä kyselin tilannetta. Kämppäri aukeaa vasta perjantaina ja muutamalle harjoituspäivälle voisi mahtua, mutta kisaviikko on täyteen varattu. Kyselin kaverilta ihan normaalia kämppäriä, joka olisi auki ja häneltä sain ohjeet mistä avoin kämppäri löytyisi.

Muutaman kilometrin päästä löytyikin Union Mills kylän takaa kämppäri(glenloughcampsite) ja siellä oli tilaa koko kisan ajaksi. Otin siitä sitten paikan kesäkuun puolelle. Melko iso alue kohtuu pienellä vessa/suihku määrällä, että saapa nähdä minkälaista survivalia kisaviikosta tulee :)Teltan pystytyksen jälkeen kurvailin takaisin Douglasiin ja kävin kyselemässä lippuja UK:hon. Kisaviikon jälkeen vasta 9.6. oli vapaata Douglas-Liverpool ja nappasin siitä lipun. Tämä oli jo 118£ parin tunnin seilauksesta.Sitten vielä Douglasin rantatien varrelta löytyi kiinalainen ravintola, jossa nautiskelin rapeaksi paistetusta naudasta hunaja/chilisoosissa. Liha oli ilmeisesti käristetty sokerissa tai jotain, mutta se oli rapeaa. Chili vahvisti mukavasti hunajan makua ja oli vaihteeksi taas oikea makuelämys. Ravintolasta lähtiessä pyörän luona englantilainen pariskunta kertoi heillä olevan jo neljäskymmenes manx menossa :)

Ruuan jälkeen sitten ensimmäinen Manx-kierros gopron kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti