tiistai 27. toukokuuta 2014

Isle of Man - ensimmaiset treenit - Granstand

26.5.2014 Maanantaina pääsivät varsinaiset harjoitukset lopulta käyntiin. Douglasin katsomossa(Grand Stand) on vapaa pääsy 27.5. asti, joten ajelin Douglasiin ja kävin syömässä rannassa wrap-kebabin ja ajelin katsomon lahistölle. Nyt oli varikolle ilmestynyt jo isojen poikien pyörätkin. Mcguinnes, Dunlopin pojat ja Martin kävivät myös kiertämässä radan. Mcguinnes taisi kiertää sen useammalla pyörällä.


Varikkokierroksen jälkeen menin katsomoon odottelemaan harjoitusten alkua. Aika kului hyvin kun seurasi mita menopeleja ohimenevällä tiella liikkuu. Ferraria, Porchea, KTM-auto meni myös ja jotain ratapeleja.
treenien alkuaika olisi siina
Perutun harjoituspäivän ekakertalaiset aloittivat nämä treenit ja lähtivät varsinaiselta lähtöviivalta. Näilla oli jonkinlainen nopeusrajoitus, eli täysiä ei voinut ajaa(speed controlled lap). Tutustumiskierroksella keulilla ajoi opas, mutta sen jälkeen kuskit on sitten omillaan


Muut kaksipyöräiset lähtivät varikon rampilta. Sivuvaunut lähtivät varikolta.


Sitten olikin aika koittaa pannata vauhtia pyörien kulkuun, mutta aika huono onnistumisprosentti oli kuvissa, koska aina oli jotain pyörän edessa tuossa varikkomuurilla. Joitain kohtuukuvia kuitenkin tuli. Kohtuu kovaa ne tuosta menee ja melko vaikea on seurata  kameralla ja ampua kuva johonkin kohtaan.

Sivuvaunujen aikana menin pyörälle ja otin vahan ennakkoa teiden aukaisuun. Kiersin rannan kautta radalle ja tie olikin jo auki (21.30 aikaan ) ja sai ajella kämppärille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti