keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pamukkale

16.4.2014 Siirtymä Pamukkaleen oli ihan perussettiä, lounastus jossain huoltoaseman vieressä olevassa katuravintolassa, jossa oli turkkilaista pizzaa. Pitkän mallinen vähän karjalanpiirakkaa muistuttava teos, jossa on lihaa ja juustoa keskellä. Pöytään tuli valmiiksi paloiteltu lajitelma ja lisukkeeksi salaattia ja vettä 10 liiraa eli noin 3,5€. Kokille piti näyttää että laita vähän isompi, kun valmiit kappaleet näytti pieniltä :)

Pamukkalen valkoiset kalliot näkyivät jo noin 50km päähän ja niistä oli hyvä suunnistella paikalle. Gepsi tosin kertoi mistä mennään. Kämppäri löytyi ihan vierestä, vaikka tässä oli joku remontti menossa ja vähän arvoin jäänkö tähän vai menenkö kauemmas johonkin rauhallisempaan paikkaan. Lopulta kuitenkin jäin tähän 25 liiraa/ yö.

kalkkikivi näkyy leiriin ihan hyvin

Käväisin tuossa keskellä vähän kuvailemassa, mutta aurinko ujosteli ja oli vähän puolipilvinen keli. Jospa se huomenna paistaisi. Kalkki on ottanut vähä rusketusta, eikä loista niin kuin se voisi loistaa.

kalkkiseinää läheltä

ja toinen kuva läheltä

ylhäällä on altaita rinteessä

vesi valuu

välissä on puhtaitakin paikkoja

keskellä systeemiä on jonkinlainen ankkalampi

pesuhetki

pesuhetki

pesuhetki

sukukokous

Näyttää olevan iltavalaistus päällä tuolla ankkalammella, joten pitänee käydä jalustan kanssa kokeilemassa minkälaista kuvaa tulee pimeällä, jos siihen pääsee vielä sisään.

Ja iltakuvat fisulla tässä.
Pitäisköhän ton fisun linssiä vähän pyyhkäistä jollain...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti