maanantai 28. huhtikuuta 2014

Göreme - ulkoilmamuseo ja Uchisarin torni


25.4.2014 tyhjäkäyntipäivä. Aamulla haiskahti vähän ukkoselta, koska oli niin painostava ja kostea keli. Päätin notkua kämppärillä päivän ja lounastin Avanoksessa ja ravintolassa samalla päivitin blogia.

26.4.2014 Aamutoimien jälkeen ajelin Love Valleyhyn, joka on Uchisarin ja Cavusinin välillä. Ensin ajoin vähän matkaa laaksoa pitkin tien päähän ja kävelin paikalla ympäriinsä.

kameli Love Valleyssä

Love Valley

Love Valley

Love Valley

Love Valley

Love Valley
Love Valley

Love Valley

Love Valley

Love Valley

Love Valley

Love Valley

vastuullista viljelyä

Love Valley

Love Valley

kameli ja Uchisarin torni
Love Valley

Love Valley

Love Valley

Love Valley

Love Valley
 Sen jälkeen kiersin laakson reunalle ylös ja ajelin sieltä Uchisariin asti. Siellä Gopro päälle ja ajelin alas Göremeen ja edelleen Cavusiniin ja sieltä hiekkatietä pitkin näköalapaikkaa kohti.
 Laaksoissa ei kuitenkaan moottoriajoneuvolla saa ajaa ja kurvailin vähä sivummalle ja sieltäkin löytyi kuvattavia paikkoja.kirkkoja riittäätulisija ja piippu


kyyhkysparvi parkissa

kyyhkysparvi lennossa


 Lounastus ja sen jälkeen Göremen ulkoilmamuseoon. Siellä oli ainakin 4 kirkkoa vieri vieressä ja jos luola ei ollut kirkko niin joku kappeli tms. Voisivat varmaan alkaa viemään kirkkoja ulkomaille vientitavarana.
näitä ei saa kuvatamuseon parkkipaikka

 Museosta ajeli ylös laakson reunalle ja Gopron kanssa alas ja Göremessä käännyin Uchisariin päin. Uchisarissa sitten viimein kävin sen korkean tornin huipulla ja olihan sieltä hienot näkymät. Koko alua näkyy kohtuu hyvästä kulmasta ja melkein kaikki paikat missä ehdin kierrellä näkyivät jotenkuten sinne. Tornikiertueen jälkeen oli aika palata kämppärille iltatoimille.

Uchisarin torni

portin vieressä oli paikallisia herkkuja


matkalla oli kaiverrettuja huoneita


Ja sittenpä näitä näkymiä ylhäältä.

Ja matkalla alas vielä muutama sisäkuva.
Ja vielä alhaalla vaanivia myyjiä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti