lauantai 7. joulukuuta 2013

Torrox - Ronda

Torroxista katsottuna Malagan toisella puolella sisämaassa on Ronda, jonka ympärillä on melkolailla poikkseuksetta hyviä ajeluteitä. Torroxista lähtiessä oli vähän pilvisyyttä havaittavissa ja kun Malaga alkoi jäädä taakse oli merkkejä yöllisestä sateesta.En antanut sen kuitenkaan häiritä vaan suunnistin Coin-kylälle ja siitä A-366 tielle ja Rondaa kohti. Pilviä oli sen verran ettei korkeimmilta paikoilta voinut järkevästi kuvata, mutta muutama räpsy kuitenkin tuli otettua. Vaikka välillä ripisteli vettä, niin lähempämä Rondaa alkoivat pilvet rakoilla.

El Burgos

Miradorista Rondaan päin
El Burgo

El Burgo miradorista kuvattuna
Pienen solan jälkeen olikin laskettelua Rondaan, jossa oli lounaan paikka. Ronda on rakennettu tuollaisen jyrkänteen reunalle ja on ihan vaikuttavan näköistä seutua.

Ronda panoraama

Zoomattu panoraama
Ronda

Ronda

Lounaan jälkeen matka jatkui kohti rantaa ja Marbellaa. Muutama sadekuuro oli välillä, mutta niissä ei ollut vettä tarpeeksi kastelemaan mitään.

Laakso jossain Rondan ja Marbellan välissä

Marbellasta Coiniin päin olevan tien varrella oli Ojen niminen kylä josta olisi voinut paremmalla kelillä muutaman kuvan napata.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti