perjantai 6. joulukuuta 2013

Torrox - Malaga

Pari reissua tuonne Malagan suuntaan on takana ja tässäpä muutamia kuvia. Kravattimutkat tuli ajettua A-7000 tiellä ja päällysteeltä pientä poikkemaa oikeasti pikkuteille.

Malaga Itäpuolen rinteiltä

Malagan takana olevan vuoren huippu on jo valkoinen
Malaga panoraama itäpuolelta
 Sisämaahan päin mennessä alkaa näkyä Velex-Malagan laakso, alla olevissa kuvissa ennen kaukana näkyviä huippuja. Torroxista tulee tie noita huippuja nuolemalla Velez-Malagaan

Velez-Malagan laaksoa A-7000:lta

Velez-Malagan laaksoa A-7000:lta
Käännös Velez-Malagaa kohti pikkuteitä pitkin, joista yksi meni huipun ohi jolla on radiomastoja. Sinne meni gepsin mukaan jotain pikkuteitä ja niitähän piti käydä katsomassa. Kivikkoa riitti ja yksi puomi piti kiertää :), koska lähestyminen oli "väärältä" puolelta, mutta huipulla tuli käytyä. Sieltä näkyi vielä Malaga lännessä ja Velez-Malaga idässä. Sisämaahan päin näkyi melko monta kylää vuorten rinteillä.

Velez-Malaga

Malaga

 Velez-Malagan laaksoa

Keskellä olevalla huipulla lienee Comares-kylä

Sisämaahan päin

sommittelua...
Malaga melko kaukaa

panoraama sisämaahan päin

Velez-Malaga länsipuolelta

 Tuosta sitten laskettelua rantaan ja paluu kämpille autoviaa pitkin.

 Nerjassa on jonkunsortin kuuluisa kirjakauppa, jossa on käytettyjä kirjoja monilla kielillä. Sieltä löytyi jopa suomenkielisiä kirjoja jonkun verran. Sieltä kävin hakemassa lisää lukemista ja samalla kyselin USB-telkkua. Kotona olisi tikku, mutten ottanut sitä mukaan ja nyt sille olisi käyttöä. Eipä taas löytynyt "asiantuntija" liikkeistä tikkua, kun ovat kuulemma surkeita... Paikallinen supermarket-ketju Eroskilla on Velz-Malagassa kohtuu hulppea marketti ja sieltä kävin tikun hakemassa ja hyvinhän tuolta DiscoveryMax näkyy.

Vasemmalla Frigliana ja rannassa Nerja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti