lauantai 28. joulukuuta 2013

Gibraltar

Torroxista sitten oli lähdettävä ja meininki oli Gibraltarin suuntaan ja vähän haistelemaan josko sitä Afrikan puolelle uskaltaisi. Ajoreitti valkoitui Rondan kautta kierroksi ja sieltä kohti Algericasta. Nyt oli vähän parempi keli kuin Torroxin päiväajeluna oli. El Burgosista pari uusinta kuvaa sinisellä taivaalla.

El Burgos

El Burgos

Rondasta Eteläänpäin olevaa tietä olen varmaan joskus ajanut, ainakin oli vähän semmonen fiilis muutamien kuvauspaikkojen kohdalla että vähän tutulta näyttää.
Ronda Algericas välillä

Ronda Algericas välillä

Ronda Algericas välillä

Ronda Algericas välillä

Ronda Algericas välillä
Kun vielä noin 50km oli matkaa Gibraltarille, niin se alkoi siinnellä jo horisontissa. Kartasta piti kylläkin varmistaa että onko se tosiaan tuo kivi joka näkyy. Vaan kyllä se on ja veden takana siintää Afrikka. Mistä sitten tuli mieleen, että melko varmaan Pico Veletalta kauimmainen varjo on myös Atlasta, sitä sellä paikan päällä arvelin, mutta kun Malagan kohdallakin on korkeitä mäkiä niin enpä ole varma. Seuraavissa kuvissa Gibraltar on keskellä kuvaa näkyvä kiven varjo. Sen takana oleva varjo on jo Afrikkaa.
Gibraltar ja Afrikka siintää

Gibraltar ja Afrikka siintää
Juuri vähän ennen rantaa on Casares-niminen kylä, joka oli kohtuu hienon näköinen ilta-auringossa. Sen takana olevien rinteiden yläpuolella kierteli samoja hanhikorppikotkia, mitä on Verdonilla.
Casaresista näkymä merelle

Casares

Casares

Casares
Tästä kun lähdin rantaan päin kämppäriä hakemaan, niin juolahti mieleen ettei se välttämättä ole auki. Sillä kun ei ollut sivuja netissä ja bongasin sen OSM-kartasta gepsin karttoja ihmetellessä. Päätin kuitenkin käydä sen tarkistamassa ja jos ei ole auki, niin sitten miettiä lisää. Mutta aukihan se oli ja eikun telttailemaan. Pitäjänä oli joku vanha herra, jolla saattoi olla vähän alkoholia veressä tai muuten oli jo vanhuus voitolla. Enivei sympaattisen oloinen kaveri ja "la Casita" kämppäri vaikutti ihan ok:lta. Siellä oli mm. thai-sapuskaa, jota en ehtinyt testaamaan, mutta saattaa olla että siellä joutuu vielä käymään :) Kohtuu rivakka netti siellä oli ja pari videota heilahti tuubiin iltasella.
la Casita
Iltasella vielä tuumiskselin olisinko tässä useamman yön, mutta kun joulu painoi päälle niin ajattelin että aamulla käyn katsomassa mahtuu johonkin laivaan kyytiin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti