tiistai 10. kesäkuuta 2014

Isle of Man - neljas kilpailupaiva - Greg-Ny-Baa

4.6.2014 Supersport toinen kisa. Korhonen oli numerolla 80 ja Kallio 95. Katselupaikka oli Greg-Ny-Baa, joka on vuorijakson lopussa olevassa mutkassa. Pyörän sai tässä ilmaiseksi parkkiin ihan radan viereen pellolle. Tien varsi oli täynnä porukkaa ja oma katselupaikka löytyi melko kaukaa lippumiesten(ja naisten) kohdalta radan toiselta puolen. Paikalla oli tien risteys ja kiviaitaa ei kohdassa ollut, joten sain Gopron ihan radan reunaan kuvaamaan.

Aluksi yritin kikkailla 17-40 linssillä nopeaa pannausta, mutta pyörät menevän niin läheltä ja nopeasti ettei niitä ehdi seurata kameralla millään.
Kisassa olivat taas Kallio 95 ja Korhonen 80 mukana.sahkopyora
Kallio

Korhonen
Lopulta palasin ruotuun ja vaihdoin 70-200 ja napsin kuvia vähän kauempaa. Yllättävän hyvin fokus seuraa kohtitulevaa pyörää vaikka se tulee jotain 50m/s vauhtia.


Greg Ny Baa video.

Päivän aikana alkoi vähän tuntua, että flunssa iskee. Kurkku oli karhea ja asiaa ei auttanut kylmä ja kostea tuuli, joka puhalsi vuorilla. Supersport kisan jälkeen lähdin lounaalle. Vahinkoa ei siinä tullut, koska sivuvaunukisa ja loput harjoitukset oli siirretty seuraavalle päivälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti