torstai 12. kesäkuuta 2014

Isle of Man - kuudes kilpailupäivä - Guthries memorial

6.6.2014 TT:n viimeinen kilpailupäivä alkoi auringonpaisteessa ja aikataulua oli siirretty vähän aikaisemmaksi iltapäivällä uhkaavan sateen takia. Kilpailuvuorossa olivat lightweight ja senior superbike. Lightweightissä oli Tuukka Korhonen 59 edustamassa suomea. Katselupaikka oli Guthrie Memorial, josta näkyy Ramseyn yli merelle ja jos ei radalla tapahdu mitään voi ihailla maisemia.







Guthrie Memorialissa ei ole parkkipaikkaa ja sinne pitää kävellä gooseneckistä noin mailin verran. Enskapyörillä jotkut tulivat tien toiselle puolelle polkua/trackia pitkin ja tulivat tien ali siltatunnelia pitkin katselupaikalle. Gooseneckistä tulee polku, joka ei ihan tien vierustaa kulje ja en itse sitä löytänyt ja kävelin sitten tietä pitkin jonkun englantilaisen kaverin kanssa. Tie oli jo suljettu liikenteeltä, mutta se ei ollut vielä ratana ja sitä pitkin voi kävellä. Palatessa tulin muiden mukana polkua pitkin ja gooseneckistä lähtiessä piti kulkea peltoa pitkin pitkä siivu, jossa polulta eksyy helposti.

Lightweightissä Korhonen tuli sijalle 16 ja oli kai välillä ainakin 11.























Senior Superbike oli Michael Dunlopin heiniä, niinkuin oli ensimmäinen superbike kisa, superstock ja toinen supersport kisa. Ensimmäisen supersport kisan voitti Gary Johnson, joka taisi superstock kisassa kaatua ja loukkaantua.




























superbiket veti viivaa mutkast lähdettäessä


























tulokset virallisilla nettisivuilla
iomtt tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti