keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Isle of Man - ensimmäinen kilpailupäivä - Crosby

31.5.2014 Aamulla oli aikainen herätys ja kahvinkeiton jälkeen ajelin öljynvaihtoon. Kun pääsin liikkeen ovelle  huomasin, että kaveri oli antanut puolituntia liian aikaisen aukeamisajan. Puolen tunnin odottelun jälkeen porukka kuitenkin tuli paikalle ja sain öljyt vaihdettua. 82£, eli tänne ei kannata tulla öljyjä vaihdattamaan :)

Sitten oli tarkoitus ajella vuorille gooseneckiin katselemaan kisoja. Ajellessa kuitenkin huomasin ettei aika riitä millään ja Crosbyn kohdalla on terävähkö nyppy tiessä ja päätin jäädä siihen katselemaan ottavatko pyörät ilmaa alle. Paikka löytyi muurin päältä oikeiden valokuvaajien paikan vierestä.

Kun kärki oli maalissa ja voittaja selvinnyt, alkoi hätäisimmät jo poistua paikalta rataa pitkin.Superbike kisan jälkeen tulivat sivuvaunut. Niitä koitin kuvata niin, että näkyisi kuinka läheltä ne katsojia menee. Vaunut meni vauhtiviivoiksi...
Loppupäivä oli harjoituksia Supersport/Lightweight, joiden jälkeen vielä sähköpyörät ajoivat kierroksen. Sähköpyöristä 2 on todella nopeita ja melkein pärjäävät supersporteille.Sähköpyöristä sain vain videolle, mutta näistä wifeistä ei oikein saa ladattua niitä tuubiin. Lisäksi netti ei oikein toimi kämppärillä, koska käyttäjiä on liikaa. Nyt läppäri vetelee viimeisiä virtoja akusta pubissa ja on pakko päättää täältä tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti