lauantai 15. helmikuuta 2014

Torrox - Cerro gordo


Nerjan ja Almunecarin välissä on niementynkä, josta on hyvät näkymät molempiin suuntiin pitkin rantaa.

Niemen nokassa on yksi vanha vartitorni, joita on ripoteltu pitkin rannikkoa ja monen kylän nimessä luuraa "Torre".
Niementynkä kauimpana on Cerro Gordo


Cerro Gordo, Nerja tuolla kaukana

Herradura

Cerro Gordo

Herradura
Niemen kärjestä maalle päin

Nerjaan päin

Almunecariin päin
Samalla reissulla ajelin Almunecarista ylös Granadaan menevää tietä. Taisi olla jo ainakin kolmas kerta, mutta maisemat on sen verran hyvin tyrkyllä, että tietä on mukava ajella. Samalla ylhäällä tuli suunnitelma käydä kokeilemassa yhden harjanteen ylitystä, mutta siihen tarvitsee toisen päivän. Pakko oli räpsiä muutama kuva, vaikka näistä paikoista taitaa jo kuvat olla.

Solaan päin

Motril kaukana näkyvissä

Vasemmalla kaukana näkyvä kallio on seuraavan päivän kohteena.Velez-Malagassa suutari tikkasi urheilukassin päädyt kiinni ja nyt pitäisi olla saumat kunnossa. Pohja vaan taitaa olla sen verrran laho, että voi revetä uudestaan. Katotaan miten käy.

Trangiaan ei oikein kunnollista polttoainetta löydy tästä maasta, mutta kiinakaupassa oli desinfiointiin tarkoitettua puhdasta etyyliä ja se paloi ihan jees polttimessa. Hyllyssä oli samaa metanolisotkua, mikä ei pelannut ja tämä etyyli oli tuplasti kalliimpaa. Enivei pullo varmaan riittää tuplasti pidempään, koska liekki on paljon kuumempi ja vesi kiehahtaa äkkiä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti