sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Salon de Provence

Sagrada Familian jälkeen on ollut siirtymätyyppistä ajelua. Yksi päivä kului Perpignanin kohdalla kämppärillä, kun hammas lohkesi lounastaessa ja kävin kyselemässä korjausta. Kävi kuitenkin niinkuin vähän arvelin, että kun oli perjantai, niin telakalle ei pääse heti vaan olisi pitänyt odottaa maanantaihin. Niinpä nyt on sitten ajeltu rantoja pitkin Salon de Provencen kohdalle ja siitä vielä Cannesin lähistölle, jossa seuraavaksi vois jotain hammahoitoa haeskella. Vois kyllä jättää kotosuomeenkin hoidon, kun tuo lohjennut hammas ei syömistä haittaa.

Barcelonasta pohjoiseen rantatie oli ihan mielenkiintoista ajeltavaa. Mutkia riitti aina Perpignaniin asti.

Jossain välissä alkoivat Pyreneiden huiput siintää valkoisina.

Perpignanin kämppärillä tuli kokeiltua "valomaalausta". Allaoleva kuva on valaistu yhdellä ledivalolla. 30s valotus ja valottelin leiriä siirtyen oikealta vasemmalle kameran takaa. Lopputulos on tuommoinen normi pihavalaistus :)

Aamusella puissa pyöriskeli orava ja penskat ajoivat fasaaneja takaa. Oravasta sain napattua pari kuvaa.


Matkan jatkuessa piti vielä ottaa kuva Pyreneiden lumihuipuista. Paljaalla silmällä nuo aina välillä näyttävät roikkuvan ilmassa.Muutama kotka oli pyöriskelemässä kuvauspaikan lähellä, mutta ne ottivat hatkat kun pysähdyin paikalle.

kotka
Lounastus oli Setessä ja siinä ajellessa huomasin näköalapaikkaopasteen ja ajelin mäelle maisemia katselemaan. Etelästä tähän Seteen tullessa ajellaan maakaistaletta pitkin melkoinen matka. Maisemissa on aika paljon samanlaisia isoja vesistöaltaita, jotka on erillään merestä. Monenlaista lintua oli nähtävissä ja flamingoja oli näissäkin altaissa kahlailemassa.

Sete

Sete

Sete

Sete ja maakaistale eteläpuolella

Sete

Sete

Sete

Sete

Sete 
Kaikista vermeistä oli akkut lopussa, enkä löytänyt Salonista kämppäriä, niin nyt tuli kokeiltua tämmöinen Formula 1 hotelli. 2-hengen huone on 19€, mutta niitä ei ollut ja otin 3 hengen huoneen 33€ + 5€ aamupala. Huoneessa ei ole vessa eikä suihkua, vaan ne on tuolla käytävällä.
Vastaanotto ei ole auki 24h, mutta sisään ilmeisesti pääsee luottokortilla ja ovissa on numerokoodaukset. Tuon toimivuudesta en kyllä ihan satavarma ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti