perjantai 22. marraskuuta 2013

Torrox - Bungalow

Jep, eli nyt on bungalow vuokrattuna kuukaudeksi El Pino kämpppäriltä. Vuokra piti maksaa etukäteen ja siinä tuli vähän takapakkia, koska yksi 50€ seteli on väärennös. Se tuli Ranskan puolelta Credit Agricole pankin automaatista. Joskus aiemmin on tullut myös väärennetty 100 franginen suoraan Ranskalaisesta pankista. Nämä aina ketuttaa, mutta minkäpä noille voi, pitäis nostaa käteinen tiskiltä ja vielä niin, että menee tarkistuslaitteen läpi suoraan omaan käteen.

Itse mökki on perussettiä, eli seinät ja katto on muttei eristystä. Suihku/wc, jääkaappi, hella, mikro,tiskiallas ja keittiön tarvikkeet. Aluksi näytti ettei lämmintä vettä tule, mutta joku heppu kävi laittamassa boilerin päälle, niin alkoipas hetken päästä tulla. Toimimaton wifi, eli ei kuulu mökkiin asti vaan pitää tulla tähän infon viereen surffaamaan.
mökin pohjapiirros
Rantaan on about kilometri, eli ihan rantakämppäri tämä ei ole.
Positiivisin asia mökissä on että on halvempi kuin yksikään Espanjassa vastaan tullut telttapaikka toistaiseksi. Tästä olisi telttapaikan tietty saanut hiukan vielä halvemmalla, mutta nettijutuista päättelin ettei nuo yleiset vessat ja suihkut kovin rapoisia ole ja eivät olleet.

Rannasta löytyi Intialainen ja Kiinalainen ravintola, eli nälkään ei pitäisi kuolla tässä paikassa.

Sisämaassa päin ei mitään spektaakkelia ole ajelumielessä odotettavissa, mutta jotain mutkatietä kuitenkin.

Kesäkelit mahtaa olla ohi, nyt on semmosta 16 päivällä ja 8 yöllä 10 päivän ennusteessa.


1 kommentti:

  1. Pitihän tuo katsastaa kartalta. Ei taitais rantakämppäri tähän vuodenaikaan palijo houkuttaakaan... Jos tulee ruisleipää ikävä, niin Fuengirolasta löytyy Suomi-kauppa. Ja satoja suomalaisia eläkeläisiä :)
    Antti

    VastaaPoista